Voor iedereen vanaf 15 jaar; voor studenten van HBO5, hogeschool en universiteit

Covid-19 maatregelen

  • 22 april 2020
  • Algemeen

Hieronder vind je al onze veiligheidsmaatregelen.

Onze studenten HBO5 verpleegkunde en onze 7e jaars studenten in een zorgrichting zijn vandaag meer dan nodig op het werkveld. Om hen een optimale stage te laten lopen, blijft de peda open. Ook voor leerlingen secundair onderwijs, die thuis te veel verleiding ondervinden om te studeren, houden we onze werking open.

Voor ieders gezondheid houden we ons aan de volgende maatregelen welken geldig zijn voor de week van 26 april tot 30 april:

Wij, de gehele begeleidingsploeg van Pedarooienberg, hopen dat jij gezond bent en blijft. Wij weten heel goed dat de huidige maatregelen in gaan tegen ons gevoel van samenhorigheid en verbondenheid. Dat we niets liever zouden doen dan, samen dingen doen met jou. Maar als we nu volhouden en de vijand die Covid-19 is, verslaan, dan hebben we straks vast weer tijd om samen te zijn! Veel succes met al jullie schoolopdrachten en lessen, geef niet op!